Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinin 109. yeni bölümünde ekibe acı haber!

Teşkilat dizisinin 109. yeni bölümünde ekibe acı haber!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle beğeni topladı.

Teşkilat’ın 109.Bölümde Neler Yaşandı? Çetin, sevkiyat bilgilerine karşı kendi hayatını ortaya koyunca Ömer, Çetin’i de alarak İstanbul’a döndü. Şirket’in sevkiyatla ilgili planları değiştirmemesi için Çetin’in deşifre olduğu gizlenmeye devam etti.

Neslihan’ın aracının saldırıya uğramasıyla vurulan Gizem, hastaneye kaldırılırken Azerbaycan’dan gelen misafir ise vuruldu. Gizem için büyük bir endişe duyan Neslihan, Ömer’in Çetin’le anlaşma fikrini bir türlü içine sindiremedi.

Şirket’in örgüte yapacağı hava savunma sistemi sevkiyatıyla ilgili Çetin’den alınan bilgileri takip eden ekip yeni bir operasyona başladı. Planın uygulanacağı gemi şirketi yakından incelenirken bir yandan da ekibi düğün heyecanı sardı.

Korkut ve Sena’nın düğünü için herkes bir araya geldi. Ancak gelen son haberle Ömer, Uzay ve Pehlivan hızla görev başına döndü.

Çetin, yeni hayatına adım atarken, Ömer’in kurtuluşu için ihtiyaç duyulan ilacın nerede olduğunu bildiğini söyleyerek Neslihan’ın kafasını karıştırdı. Ömer, Pehlivan ve Uzay sevkiyatı önlemek için ölümle burun buruna gelirken Korkut’u ise acı bir haber bekliyordu.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.