Ana sayfa Dizi Fragmanları Siyah Kalp dizisi 2. yeni bölümde büyük bir aşk doğuyor!

Siyah Kalp dizisi 2. yeni bölümde büyük bir aşk doğuyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği yeni dizisi ‘Siyah Kalp’ Perşembe akşamı ekrana gelecek. Merakla beklenen dizinin ikinci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Nuh ve Melek, Sumru’dan intikam almak için gözlerini karartıyorlar. Sumru ise bu yüzleşmeden sonra ne yapacağını bilemiyor.

Sevilay’ın uygunsuz fotoğraf krizi ortaya çıkarken, bu durumun sonucunda neler yaşanacağı izleyiciler için merak konusu oluyor.

Cihan’ın Melek’e olan bakışları akıllara “Aşk mı doğuyor?” sorusunu getirirken, tanıtımın sonunda görülen yangında neler yaşanacağı en çarpıcı an olarak dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda yer alan oyuncular ve karakterleri şöyle:

“Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet).”

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!