Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy yaptığı yeni anlaşma ile yakında yeni projeleriyle hayranlarını mest edecek!

Çağatay Ulusoy yaptığı yeni anlaşma ile yakında yeni projeleriyle hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

Türkiye’nin en etkili yapım firmalarından olan TIMS&B Productions ile Çağatay Ulusoy arasında yapılan anlaşma duyuruldu ve oyuncunun hayranları büyük bir mutluluk yaşadı.

Sektörün önde gelen ve en üretken yapım şirketlerinden Tims&B Productions, sürpriz yeni projesi için Çağatay Ulusoy ile anlaşma sağladığını yaptığı açıklama ile ortaya koydu.

Detayları daha sonra duyurulacak olan proje için imzaların atıldığı da özellikle belirtildi.

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer alacağı yeni hikaye ve canlandıracağı yeni karakter şimdiden hayranları arasında büyük merak konusu oldu.

Oyuncunun yeni bir dizi ile yeniden ekranlara dönmesini heyecanla bekleyen takipçileri, sosyal medyada yaptıkları paylaşım ile bu anlaşmanın güzel projeler getirmesini dileyen yorumlar yaptı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’, ‘Söz’ ve ‘Teşkilat’ gibi adını televizyon tarihine yazdırmış projelere imza atan yapım şirketi ayrıca, yeni yayın döneminin iddialı projeleri ‘Siyah Kalp’ ve ‘Karadut’ ile gündemde yer alıyor.

Tims&B Productions’ın Çağatay Ulusoy’lu yeni sürpriz projesi hakkındaki detaylar ve Çağatay Ulusoy’un canlandıracağı karakter şimdiden heyecanla bekleniyor.