Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde büyük değişimin ayak sesleri!

Son Yaz dizisinde büyük değişimin ayak sesleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ilk sezonu başarıyla tamamlanan Son Yaz dizisi, daha ilk andan itibaren hikayesinin tutarlılığı ile dikkatleri çekmişti. Günlük hayata uygun ilerleyen hikaye kurgusu sadece izleyicilerin değil oyuncuların da övdüğü bir senaryo başarısıydı…

Son Yaz dizisinin bu hikaye kurgusu ve senaryonun çok iyi yansıtılmasının faydalarının 21 bölümlük başarılı sezonda hiç düşmeyen tempo ve yüksek izleyici ilgisi olarak gördük. Ali Atay ve Alperen Duymaz ikilisi de performansları ile öne çıkan isimler oldu.

Hafsanur Sancaktutan kritik bir rolde ama başarılı bir sunum sergilerken, Funda Eryiğit de her zamanki ustalığıyla yine ekranda hayranlarından beğenileri kazandı. Ancak Son Yaz dizisindeki son gelişmeler yeni dönemin de ayak sesleri olarak algılanıyor.

Son Yaz dizisinde ayrılan isimlere yenileri eklendi. Olgun Toker’in hikaye gereği diziye vedasının ardından Canan karakterindeki Funda Eryiğit’in de kadrodan ayrıldığının ortaya çıkması izleyiciler açısından büyük bir şok olmuştu.

Son Yaz dizisine veda edenlerin aslında 2 kişi olmadığı, toplam 5 oyuncunun ayrıldığı da sonradan ortaya çıktı. O3 Medya imzalı dizinin kadrosundan Emre Karayel, Şebnem Dönmez ve Erdem Şanlı’nın da ayrılmış olması, hikayenin önümüzdeki dönemde bambaşka noktalara gideceğinin de bir işareti olarak algılanıyor.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonda ekrana nasıl döneceğini çok merak eden dizi hayranları, sosyal medyada hikayenin ilk sezonki kadar iyi olup olmayacağını sorguluyor. Ali Atay ve Alperen Duymaz ikilisinin dizide kalıyor olması büyük bir teselli kaynağı. Zaten dizinin bu noktaya kadar gelmesinde ikilinin etkileyici performansları büyük rol oynamıştı.

Son Yaz dizisinde büyük değişimin ayak sesleri! 1

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor. Yaz arasında ekip yeni dönem için senaryo çalışmalarını tamamlayacak ve belki de yakında yeni karakterler için yeni oyuncu bilgileri bir bir kulislere düşecek.

Son Yaz dizisinin hayranları ikinci sezonda da iyi performans için hikayenin çok sağlam kurgulanmış olması gerektiğini düşünüyor. İzmir’deki başarılı bir sezonun ardından, ikinci sezon İstanbul’da geçecek.