Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Pusulası dizisi heyecanla beklenen oyuncuları yeniden izleyici ile buluşturacak!

Aşkın Pusulası dizisi heyecanla beklenen oyuncuları yeniden izleyici ile buluşturacak!

tarafından ker_def

Alim Yapım imzasını taşımakta olan Aşkın Pusulası isimli yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Dizinin çekimlerine başlandığı yolunda haberler de geliyor. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde de dizinin oyuncu kadrosunun fotoğrafları izleyicileri meraklandırmaya başladı.

Burcu Akbaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aşkın Pusulası isimli dizinin başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Engin Öztürk bulunuyor. 3 önemli başrol oyuncusu da izleyicilerin yeniden setlere dönmesini istediği isimler arasında bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosu için önemli isimler ile anlaşma yapıldığı da ortaya çıktı. Ali Sürmeli, Levent Ülgen, Ayten Soykök, Duygu Arda, İdil Fırat ve Gamze Topuz’un kadroda yer aldığı da ortaya çıktı.

Aşkın Pusulası dizisi heyecanla beklenen oyuncuları yeniden izleyici ile buluşturacak! 7

Şubat ayının başlarından itibaren Aşkın Pusulası isimli dizinin ekibi bir araya gelerek çekimlere başladı. Bir aylık sürede de çekimler devam ediyor ve dizinin detayları da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Özellikle de son dönemde ekranda görünmeyen Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Engin Öztürk gibi önemli isimlerin yeniden ekranlara dönmesini sağlayacağı için, dizi hayranları merakla Aşkın Pusulası projesini beklemeye başladı.