Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı!

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in en iddialı dizilerinden Teşkilat, dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle sezona veda etti. Dizinin sezon finalinde Trabzon’un Maçka ilçesinde 2002 yılında PKK’yla yaşanan silahlı çatışmada 15 yaşındayken hayatını kaybeden Eren Bülbül’ün anısına gönderme yapıldı. İzleyici de Eren Bülbül’ü andığı için dizi ekibine minnettini sundu.

Dizinin sezon finali bölümünde Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar’a küçük bir çocuk kurtulması için yardım etti. Serdar çocuğa teşekkür ederken adını sordu. Çocuk adının Eren olduğunu söyleyince Serdar “Eren’ler çok cesur olur. İyi ki bizimlesin Eren…” diyerek 15 yaşında hayatını kaybeden Eren Bülbül’ü andı.

Bir izleyici bu sahnede gözyaşlarına boğulduğunu şu sözlerle aktardı: “Gözyaşları sel oldu. Verilen mesajlar çok anlamlı ve İyiki varsın Eren” diye yazdı.

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 14

Bir başka izleyici sahneden ne kadar etkilendiğini duygusal sözlerle dile getirdi: “Efsane bir sezon finali ile bizlere bir süreliğine veda eden “Teşkilat” dizisini tebrik ediyorum, yine nefeslerimizi tutarak izledik. #ErenBülbül kardeşimizi unutmayarak göstermiş oldukları nezaket içinde ayrıca teşekkür ederiz. Erenler Çok Cesur Olur! Türk Evladı Çok Cesurdur!” diye yazdı.

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 15

Bir izleyici de duygularını “Vaktiyle bir #ErenBülbül varmış VAR OLSUN #ErenİyikiVarsın kardeşim Rabbim tüm analara bizlere bu cennet vatana senin gibi yiğit evlatlar nasip etsin sen hep gönüllerde akıllarda kalacaksın Kürşat gibi kahramanlığın dilden dile ulaşacak.” sözleriyle dile getirdi.

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 16

2017 yılında Trabzon’da teröristlerin yerini jandarmaya göstermek isterken şehit edilen Eren Bülbül için “İyi ki varsın Eren” sözü sosyal medyada uzunca bir süre gündemden düşmemişti.

İzleyicilerin bu sahneyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 17

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 18

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 19

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 20

Teşkilat, final bölümündeki küçük ayrıntıyla izleyiciden tam puan aldı! 21