Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın reyting başarısı parmak ısırtıyor, Kefaret düşüşte, Menajerimi Ara hayal kırıklığı!

Teşkilat’ın reyting başarısı parmak ısırtıyor, Kefaret düşüşte, Menajerimi Ara hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 14. bölümü ile birlikte dün akşam sezon finali yapan Teşkilat dizisi büyük başarılar kazanarak ilk dönemini tamamladı. 14 bölümlük birinci sezonda birinciliklerin abonesi olan dizi, müthiş reyting sonuçlarıyla da hep göz önündeydi.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu, Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi var. Milli İstihbarat Teşkilatı desteğiyle birlikte izleyicilerin daha da çok merakını çeken Teşkilat dizisinde dün akşam reytingler çok iyiydi…

Genel televizyon izlenme oranlarının düşmesi, izleyicilerin yavaş yavaş ekrandan çekilmeye başlaması Teşkilat dizisini pek etkilemedi. Birçok iddialı dizi ciddi düşüşler yaşarken, Teşkilat tüm kategorilerde iki haneli oranları elde etti. Dizinin önckei haftalardan pek de farklı olmayan reytingleri yine birinciliklerin gelmesini sağladı.

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Kefaret ise 29. bölümü ile ekrandaydı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin reytinglerinin düşmeye devam ettiği de görülüyor. Dizinin ikinci sezonu olacak mı, herkes merakla kararı bekliyor. Henüz karar açıklanmadı. Dün akşam reytingler düşük gelse de Kefaret sıralamada iyi yerleri elde etti. Tüm kişilerde 4. sırada yer alan dizi, AB’de günü 7. olarak bitirdi ve ABC1’de ise 5. oldu.

Menajerimi Ara dizisi ise Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 40. bölümü dün akşam yayınlanan Menajerimi Ara’nın reytingleri ise pek iç açıcı değil. Yaz boyunca devam edecek olan Menajerimi Ara dün akşam AB grubunu 10. sırada bitirdi. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında çok düşük reytingler alan dizi yine şaşırttı.

Tüm kişilerde günü 26. olarak tamamlayan Star TV dizisi, ABC1 grubunda ise 22. olabildi. Menajerimi Ara dizisi 41. yeni bölümü ile 13 Haziran Pazar günü ekranda olmaya devam edecek.