Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın dizisinin adı değişti! Haluk Bilginer sürpriz yaptı! İlk fragman beklentiyi yükseltti!

Tolga Sarıtaş’ın dizisinin adı değişti! Haluk Bilginer sürpriz yaptı! İlk fragman beklentiyi yükseltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanacak olan Bir Gece Ansızın isimli dizi projesinin isminin Baba olarak değiştirildiği yayınlanan fragman ile ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı dizide Haluk Bilginer’e de teklif yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Baba dizisinin ilk fragmanı yayınlanınca ortaya gerçek de çıktı. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisi başrolde buluştu. Baba ile oğlunun hayat hikayesini izleyeceksiniz… Çok etkili bir dizi olacağı daha ilk fragmandan belli olan Baba dizisi için dizi hayranları sabırsızlıkla bekliyor.

Tolga Sarıtaş'ın dizisinin adı değişti! Haluk Bilginer sürpriz yaptı! İlk fragman beklentiyi yükseltti! 8

2022 yılının en iyi dizilerinden birisi olması beklenen Baba’nın ilk fragmanı sonrasında sosyal medyada etkileyici yorumlar yapıldı. Haluk Bilginer’in sesinin huzur verdiğini belirten dizi hayranları, Tolga Sarıtaş’ı da yeniden ekranda görecek olmanın heyecanını yaşıyor.

En son Arıza isimli diziyle geçen sezon Show TV’de yer alan Tolga Sarıtaş yine hayranlarıyla aynı ekranda, farklı bir rolde buluşacak. Hikayenin de ilgi çekici olacağını ilk fragmandaki sözlerden anlayabilirsiniz.

Tolga Sarıtaş'ın dizisinin adı değişti! Haluk Bilginer sürpriz yaptı! İlk fragman beklentiyi yükseltti! 9

Baba isimli Show TV dizisinin 2022 yılının Ocak ayı içinde yayınlanması bekleniyor. Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı Baba isimli diziye yönelik beklentiler çok yüksek.

“Bir Anadolu Hikayesi” ifadesi ile duyurulan Baba dizisinin yakında ekrana geleceği belirtiliyor. Tahminler Ocak ayının ortasını işaret ediyor.