Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT’in Gönül Dağı dizisinde hatasının farkını vardı!

TRT’in Gönül Dağı dizisinde hatasının farkını vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, Cumartesi akşamları birincilikleri elde etmeye devam ediyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerine devam edilen dizide hem tecrübeli hem de genç isimler bir arada yer alıyor.

Dizinin tüm genç oyuncuları izleyicilerin ilgisini çekti ve kısa sürede popüler oldular. Gönül Dağı’nın güçlü hikayesi ile bütünleşen oyunculuk performanslarındaki başarı da zirvede yer almanın sebeplerinden birisi oldu.

Gönül Dağı dizisinin şimdiye kadar 38 bölümü yayınlandı. Yine izleyicileri harika bir bölümün beklediğini fragmana bakarak söyleyebiliriz. Gönül Dağı dizisinin 39. bölümünde hüzünlü bir özeleştiri duyacaksınız. Halime hatalarının farkına varacak. Dilek’i suçlamak yerine kendisinin sorumlu olduğunu hissettirecek.

TRT'in Gönül Dağı dizisinde hatasının farkını vardı! 7

Taner ile Dilek arasına giren Halime karakterinde Şebnem Dilligil de çok iyi performansı ile dizi hayranlarını mest ediyor. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdıkları Taner ile Dilek karakterleri ayrılmak durumunda kalmıştı.

Halime’nin bu özeleştirisinden sonra onların yeniden aşka tutunmaları bekleniyor. Tabii ki bu o kadar kolay olmayacaktır. Zira senaristin hüzünden ve dramdan çıkartacağı reytingler var.

Gönül Dağı dizisinin 39. bölüm fragmanına yansıyan Halime’nin oğlu Taner’e şu sözleri hikayenin de gidişatının değişeceğini işaret ediyor:

“Bana hakkını helal et oğlum. Hepsi benim suçum. Ben senin aşkını da hayatını da mahvettim gitti. Affet oğlum. Bu cahil ananı affet.”