Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisi ikinci bölümde yeni ünlüler göreceksiniz!

Üç Kuruş dizisi ikinci bölümde yeni ünlüler göreceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Üç Kuruş dizisinde geçen hafta iyi bir başlangıç yapıldı. Dizinin ilk bölümü reytinglerde iyi sonuçlar aldı. Pazartesi akşamları birincilik için yarışabilecek bir dizi olduğunu da gösteren Üç Kuruş’un ikinci yeni bölümü de heyecanla bekleniyor.

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı dizinin 8 kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümünde yeni karakterler ile karşılaşacaksınız. İlk bölümde yer almayan Bahar karakterinde Nesrin Cavadzade hayranlarının karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisindeki Şahika karakteri ile 4 sezon boyunca akıllara yazılan ünlü oyuncu, şimdi yeni bir karakter ile izleyenleri şaşırtacak.

Üç Kuruş dizisi ikinci bölümde yeni ünlüler göreceksiniz! 8

Bir mafya babasının kızı Bahar rolünü canlandıracak olan oyuncunun performansını hayranları merakla bekliyor. Ayrıca diziye yeni bir ünlü isim de katıldı.

Zafer Algöz de ikinci bölümden itibaren dizide yerini alacak. Algöz, dizide bir mafya patronu olarak yerini alacak.

Üç Kuruş dizisi ikinci bölümde yeni ünlüler göreceksiniz! 9

Baba – kız hikayesi ile dikkat çekecek olan iki oyuncunun katılımı ile Üç Kuruş dizisinin hikayesi daha da farklı bir noktaya taşınacak.

Mafya ve polis arasında yaşanan olayları ekrana taşıyan Üç Kuruş dizisinin ikinci bölümünün alacağı reytingler de çok merak ediliyor.