Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezon finalinde ortalık fena halde karışıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezon finalinde ortalık fena halde karışıyor!

tarafından ker_def

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Dizi ikinci sezonda da yine çok başarılı işlere imzasını attı. Çok iyi reytingler alan, milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakan Kızılcık Şerbeti projesinde başarılı bir dönem daha bitiyor. Yaz arasında oyuncular dinlenecek, senaryo grubu ise üçüncü sezon hikayesini oluşturacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezon finalinde hangi oyuncuların kadrodan çıkacağı da merakla bekleniyor. Elbette senaristler üçüncü sezon için de sürpriz isimleri hikayeye dahil ederek, projenin başarısı için çaba sergileyecektir.

Kızılcık Şerbeti’nin 66. Bölümünde yaşanacaklar ile ilgili detaylar şöyle: Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembe’nin dünyasını başına yıkar. Görkem’le konuşarak işi bir an önce kimse duymadan sonlandırmak istese de Görkem buna yanaşmaz ve karşı atağa geçer. Pembe çaresiz ve üzgündür. Hem Ömer’e hem Görkem’e bilenmiştir.

Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı çok üzgün olan Sönmez’e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler. Kıvılcım’ın parti sonrasında Rüzgar’ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili baş başa mutlu bir gün geçirirler.

Rüzgar, Nursema’ya evlenme teklif etmeye karar verir. Doğa ve Giray’ın ilişkisi artık iyice ilerlemiş, Doğa da kendini akışa bırakmıştır.

Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlara yemeğe geldikleri akşam herkesin sinirleri gergindir ve ufak bir kıvılcım büyük bir yangına dönüşür.

İkinci sezonu tamamlama yolundaki Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosunda yer alan oyunculardan diğerleri ise şöyle: “Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan.”

“Kızılcık Şerbeti” sezon finaliyle 7 Haziran Cuma saat 20.00’de Show TV’de!