Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin başarısından sonra Kanal D’den müthiş bir dizi daha geliyor!

Yargı dizisinin başarısından sonra Kanal D’den müthiş bir dizi daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin dizilerde öne çıkmaya başlaması çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Önceki yıllarda projeleri yeterince ilgi görmeyen Kanal D, son iki sezondur başarılı işlere imzasını atıyor.

16 sezondur devam eden Arka Sokaklar dışında geçen sezon önce Sadakatsiz, ardından da Camdaki Kız ile büyük bir çıkış yapan Kanal D, bu sezon ise Yargı dizisiyle bir büyük başarı daha kazandı.

Diziler üzerinde özel olarak eğilen ve her proje için uzun süreçli bir hazırlık süreci geçiren Kanal D, iyi yapımlar tercih etmeye ve bunları destekleyerek de uzun bir zaman dilimine yaymayı amaçlıyor.

Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı isimli yapımlar bu süreçlerden geçilerek oluşturuldu ve Kanal D için de büyük başarılar getirdi.

Şimdi de kanalın yeni bir proje için yoğun bir çalışma içinde olduğu görülüyor. Oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın en çok satan romanlarından birisi Üç Kız Kardeş…

Yargı dizisinin başarısından sonra Kanal D'den müthiş bir dizi daha geliyor! 4

Hikayesi Ayvalık’ta geçen dizide Türkan, Derya ve Dönüş isimli üç kız kardeşin anne ve babası ile yaşadığı olaylar izleyicileri derinden etkileyecek. 3 kız kardeşin ailenin dışına çıkıp da hayata atıldıklarında yaşayacakları olayların hayatın ne kadar zorlu olduğunu gösterecek. İlk başlarda kızların yaşları büyük olarak tasarlanırken, daha sonra yaşların küçültüldüğü ve bu nedenle de oyuncu seçiminde farklı tercihler ortaya çıktığı gelen bilgiler arasında.

Kanal D yönetimi 4 başarılı dizinin ardından şimdi de beşinci dizi için kolları sıvadı ve ön hazırlık süreçleri de uzun sürüyor. İclal Aydın’ın da dizide başrolde yer alacak olması, hikayenin yazarının da projede bulunarak önemli katkılar yapmasına fırsat tanıyacak.

Yargı dizisinin başarısından sonra Kanal D'den müthiş bir dizi daha geliyor! 5

Reha Özcan ile Berkay Güven ile de anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Üç Kız Kardeş isimli dizinin 2022 yılının başlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Satış rekorları kıran bir kitabın ekranda reytingler noktasında nasıl bir diziye dönüşeceğini göreceğiz. Senaryo yazımı ve oyuncu seçimi konularında da yapımcı Süreç Film titiz bir çalışma yürütüyor.

Eda Tokgöz’ün yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi Erkan Birgören ve Betül Yağsağan yazıyor.