Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ile Evlilik Hakkında Her Şey hak etmedikleri bir sorun yaşıyor!

Yargı ile Evlilik Hakkında Her Şey hak etmedikleri bir sorun yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi pazar akşamlarına damgasını vurdu. Teşkilat ile birlikte birinciliğin adayı konumuna gelen Yargı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun müthiş uyumuyla da göz dolduruyor.

Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de iyi bir çıkış yaptı. Ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile bu dizi yeni sezonda kanalın ortaya koyduğu yeni projelerin en iyisi olarak öne çıkıyor. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Şahin ve Sumru Yavrucuk dizinin başrollerinde yer alıyor.

Her iki dizi için de Medya Takip Merkezi’nin 1 Ocak ile 15 Kasım tarihleri arasını kapsayan araştırmasının sonuçları aynı sorunu yaşadıklarını ortaya koydu. Hem hikayeleri hem oyuncu kadroları hem de reytingler ile gayet iyi durumda olan bu iki dizinin yazılı basında ve internet medyasında haberlerinin az yapıldığı ortaya çıktı.

Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri yazılı basında ve internet medyasında en çok haberi yapılan diziler arasında ilk 10 içinde yer almıyor.

Aslında bu büyük bir haksızlığı da gösteriyor. Her iki dizinin sosyal medya yansıması çok güçlü ve reytingleri de gayet iyi. Ancak haberlerinin az yapılıyor olması dikkat çeken bir durum.

Bu sonuçlar; Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinin basında daha fazla görünür olması için ekiplerin özel çalışmalar yapması gerektiği anlamı da taşıyor.

İnternet medyasında en çok haberi yapılan ilk 10 dizi şu şekilde sıralandı:

‘Masumlar Apartmanı’, ‘Kuruluş Osman’, ‘Camdaki Kız’, ‘Bir Zamanlar Çukurova’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Gönül Dağı’, ‘Yasak Elma’, ‘Sadakatsiz’, ‘Ada Masalı’ ve ‘Kardeşlerim’.

Yazılı basında en çok haberi yapılan ilk 10 dizi ise şöyle:

‘Gönül Dağı’, ‘Masumlar Apartmanı’, ‘Kardeşlerim’, ‘Bir Zamanlar Çukurova’, ‘Kuruluş Osman’, ‘Aşk Mantık İntikam’, ‘Arka Sokaklar’ ‘Camdaki Kız’, ‘Kırık Hayatlar’ ve ‘Dünya Hali’…