Ana sayfa Sosyal Medya Yargı sosyal medyada 7 milyon erişim ile olay yaptı!

Yargı sosyal medyada 7 milyon erişim ile olay yaptı!

tarafından ker_def

Yargı dizisinin dokuzuncu bölümü 14 Kasım Pazar akşamı yayınlandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı diziye olan ilgi her geçen hafta yükseliyor.

AB’nin ardından ABC1 kategorisinde de gelen birincilik ile Yargı, bu hafta Teşkilat’ın önüne geçti. Teşkilat sadece tüm kişiler kategorisinde birincilik alırken, Yargı’nın reytingleri de arttı.

Sosyal medyada da büyük bir etkileşim dalgası yaşandı… Bölüm etiketi olan #ihanet ve #yargı hem Türkiye hem de Dünya listelerinde tüm gece boyunca zirvede yer aldı.

Yaklaşık 7 milyon erişimin elde edildiği gece de 150.000 tweet atıldı. Ayrıca, ‘IlCey’, ‘Pars’, ‘Kaan Urgancıoğlu’, ‘Aylin’, ‘Engin’ ile ‘Eren’ isimleri de sosyal medyada çok konuşularak TT listesinden gece boyunca inmedi.

Sema Ergenekon’un senaryosunu 2 yıllık bir emek sonucunda oluşturduğu Yargı’nın hikayesinde düğümler çözülüyor ama heyecan bitmiyor. Senaryo çok güzel ilerliyor. Akıcı bölümler ve etkileyici sahneler, güçlü diyaloglar ile birlikte Kanal D dizisi bu sezonun en özel yapımlarından birisi oldu.

Yargı dizisinin elde ettiği bu başarı, bir dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu iyi olur ise her zaman değer bulacağını göstermesi bakımından da önemli oldu.