Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon kendi yazdığı finali ağlayarak izledi!

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon kendi yazdığı finali ağlayarak izledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon bomba gibi patlattığı Yargı dizisi, senaristi Sema Ergenekon’un da bir nevi kariyerinin patlaması oldu. Yetenekli senarist, kendi yazdığı finalden etkilendi ve gözyaşları içerisinde izledi.

Bu sezon Kanal D’de ekrana gelmeye başlayan Yargı dizisi hem hikayesi hem de güçlü oyuncularıyla ekranın en kaliteli işlerinden biri olarak yerini aldı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı, pazar akşamları TRT 1’de yayınlanan reyting birincisi Teşkilat’a deyim yerindeyse kök söktürüyor.

Yargı’nın bu başarısının ardındaki en önemli isim hiç kuşkusuz senaristi Sema Ergenekon. Ergenekon avukatlık bürolarında ve duruşma salonlarında aylar süren derin araştırmalar sonucu Yargı’nın senaryosunu ortaya çıkardı.

Dizinin oyuncularından biri olan Uğur Arslan, Sema Ergenekon’un gerçek hayattaki eşi. Uğur Arslan’ın pazar akşamı paylaştığı bir fotoğraf takipçilerini çok şaşırttı. Arslan Twitter hesabında eşi Sema Ergenekon’un fotoğrafını paylaşmıştı.

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon kendi yazdığı finali ağlayarak izledi! 10

Ergenekon fotoğrafta ağlıyordu. Uğur Arslan fotoğrafı payaşırken şu yorumda bulundu “Arkadaşlar senaristimiz kendi yazdığı finali böyle izledi.” Sema Ergenekon da fotoğrafa şu yorumda bulundu: “Ağladığım ve de dağıldığım doğrudur.”

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon kendi yazdığı finali ağlayarak izledi! 11

Bunun üzerine Uğur Arslan ve Sema Ergenekon’un takipçileri senaristi övgü yağmuruna tuttu. Bir izleyici “Bir sahneyi yazarken sahneye yakışır en iyi oyunculuğu en iyi senarist hayal eder.Ve tabii ki bu bölümde duygulanmasın da napsın @semaergenekonn” diye yazdı.

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon kendi yazdığı finali ağlayarak izledi! 12

Bir başka izleyicide böylesine güzel bir senaryo yazdığı için Sema Ergenekon’a teşekkür etti ve Bizleri de ağlattınız, öyle ürpertici, kan donduran gündemlerle yaşıyoruz ki, hafızalarımızın geriye attığı Kadir Şeker detayını anımsattığınız için çok teşekkürler… Adalet elbet bir gün yerini bulacak… emeklerinize sağlık” dedi.

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon kendi yazdığı finali ağlayarak izledi! 13