Ana sayfa Güncel Haberler Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’lı Yolun Açık Olsun için start verildi!

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’lı Yolun Açık Olsun için start verildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en sevilen erkek oyuncularından Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın birlikte rol alacağı Yolun Açık Olsun filminin haberi yaklaşık bir ay önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Netflix için çekilecek filmde nihayet start verildi.

Seçtiği projelerle kariyerinde sağlam ve kararlı adımlarla ilerleyen Akyürek’i en son Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe karakteriyle izlemiştik. Akyürek başrolü dizinin başlangıcında Neslihan Atagül, daha sonra Tuba Büyüküstün’le başrolü paylaşmıştı. Ancak Sefirin Kızı 52. bölümüyle final yapmıştı.

Genç oyuncu Tolga Sarıtaş ise Arıza isimli dizide güçlü bir performans ortaya koymuştu. Başrolü Ayça Ayşin Turan’la paylaşan Sarıtaş’ın dizisi de 30. bölümüyle final yaptı. İki oyuncunun dizilerinin finali neredeyse arka arkaya oldu.

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'lı Yolun Açık Olsun için start verildi! 8 Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'lı Yolun Açık Olsun için start verildi! 9

Bir süre sonra her iki oyuncunun yepyeni bir projede bir araya geleceği duyuruldu. İkilinin Netflix’te yayınlanacak olan bir filmde yer alacağı ortaya çıktı. Yolun Açık Olsun isimli filmin yönetmenliğini Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

İkiliyi bir araya getiren filmin startı verildi. Film için çekimlerin başladığı duyuruldu. Yeni film her iki oyuncunun hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Yapımcılığını Lanistar Medya ve Same Filmin üstleneceği Yolun Açık Olsun filminin aksiyon türünde olacağı belirtiliyor. Filmin çekimlerine çok yakında başlanacak.