Ana sayfa Sosyal Medya Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter’da TT oldu!

Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter’da TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Çal Kapımı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan genç oyuncu Melisa Döngel’in, öz babası tarafından istismara uğradığı ortaya çıkmış genç oyuncu tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çekmişti. Çok cesur davranarak babasıyla hukuk mücadelesine giren Melisa Döngel çok kısa sürede sadece Türkiye değil tüm dünyadan hayranlarının büyük desteğini alarak Twitter’da gündem oldu.

Genç oyuncu Melisa Döngel’in kısa süre önce babası tarafından istismara uğradığı ortaya çıktı. Bu nedenle birkaç yıl önce psikolojik tedavi de gören oyuncu, şimdi cezaevinde olan babasıyla mahkemelik. Bu mahkemenin nedeni ise kardeşinin velayetini alma çabası. Döngel kardeşini babasının elinde bırakmamak ve onun da aynı şeyleri yaşamasını engellemek için büyük bir çaba veriyor.

Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter'da TT oldu! 12

Gazetelerde yayınlanan haberlerin ardından 21 yaşındaki oyuncuya her yerden destek yağdı. #YalnızDeğilsinMelisaDöngel etiketiyle, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu birçok kişi genç oyuncuya destek oldu.

Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter'da TT oldu! 13

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin yaptığı paylaşımda “Canım Melisam hep yanındayım, senin için hep buradayım!” diye yazdı.

Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter'da TT oldu! 14

Sen Çal Kapımı dizisinden bir başka rol arkadaşı Elçin Afacan da “Tabi ki! Hem anne hem baba olmak için elinden geleni yapan, üstelik bunu birçok anne ve babadan iyi yapan bir genç kadınsın! Tabi ki! #YalnızDeğilsinMelisaDongel” diye yazdı.

Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter'da TT oldu! 15

Neslihan Yeldan “Bunu çok iyi biliyorsun zaten… #YalnızDeğilsinMelisaDöngel” diye desteğini dile getirirken Defne Samyeli ise “Gücünü, artan başarılarını alkışlayacağımız günleri heyecanla bekliyorum. #YalnızDeğilsinMelisaDöngel Hayata duyduğumuz güveni önce anne-babadan alıyoruz. Ya da alamıyoruz… Böyle bir travmadan silkelenip hayata sarılan, küçük kız kardeşine hem anne hem baba olmak için çalışan Melisa Döngel!” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter'da TT oldu! 16

Cesaretiyle örnek olan Melisa Döngel, Twitter'da TT oldu! 17