Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisi yapımcıları ve kanaldan bir garip hareket!

Maraşlı dizisi yapımcıları ve kanaldan bir garip hareket!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin bu sezon en sevilen dizilerinden biri olan ancak buna rağmen final kararı verilen Maraşlı dizisinde finale gelindi. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer aldığı Maraşlı dizisi yarın akşam yayınlanacak 26. bölümle ekranlara veda edecek.

Tims&B Productions tarafından çekilen diziyle ilgili bugüne kadar birçok ilginç durum izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyicilere göre dizinin sosyal medyasıyla ilgili ne yapım şirketi ne de kanal hiç doğru dürüst ilgilenmedi. İzleyicilere göre özellikle yapım şirketi Maraşlı dizisine üvey evlat gibi davrandı.

Ayrıca dizinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı meselesi uzun süre muallakta kaldı. Dizinin son dönem reytingleri fena gitmemesine rağmen yine de final kararı alındı ve bu kadar çok geç açıklandı.

Maraşlı dizisi yapımcıları ve kanaldan bir garip hareket! 7

Final kararı alındıktan sonra, sosyal medyada zaten hep başarılı olan dizi reytinglerini de yükseltti. Ancak dizinin günü değiştirildi ve reytingler yine düştü. İzleyiciye göre bu kasıtlı bir davranıştı.

Maraşlı’yla ilgili son gariplik yine bir izleyicinin dikkatini çekti. Maraşlı dizisi yarın akşam final yapacak. Final bölümünün ikinci tanıtımı çekildi. Ancak tanıtım haberin yazıldığı ana kadar ne ATV’nin ne de yapım şirketinin sosyal medya hesabında yayınlandı.

Dizi yorumcusu Deniz Tural, ikinci tanıtımı bir izleyicinin paylaşımından bulunca şöyle bir yorumda bulundu: “#Maraşlı finalden 2.tanıtım yayında. Çok ilginç dizinin ne kendi hesabı ne de kanalı paylaşmış. Dizinin bir seyircisinden fragmanı alıyorum şaka gibi. #MahCel için paylaşıyorum net.”

Bu duruma çok şaşıran izleyiciler, yapım şirketi ve kanalın bu davranışını emeğe yapılan saygısızlık olarak nitelendirdi.