Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz ikilisi Bir Gece Masalı ile çok farklı duygular yaşatacak!

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz ikilisi Bir Gece Masalı ile çok farklı duygular yaşatacak!

tarafından ker_def

Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni dizisi Bir Gece Masalı, 3 Eylül Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Çekimleri yoğun bir tempoda devam eden Bir Gece Masalı, hem güçlü bir hikaye hem de görsel bir şölen sunmaya çalışacak. Dizinin hikayesi aşk, dram ve entrika dolu olacak. Ayrıca mekanlar ve çekim teknikleri ile birlikte görsellik de izleyicileri çok etkileyecek.

Dizinin iki başrol oyuncusu heyecanlı ve hayranları ile yepyeni bir projede buluşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Fragmanları ile ilgi çeken Bir Gece Masalı dizisiyle ilgili sosyal medyada çok fazla yorum bulunuyor ve heyecanlı bir bekleyiş yaşanıyor.

Burak Deniz, kendisi için de çok heyecanlı bir süreç yaşandığını belirterek, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Benim için de çok heyecan verici. Atv’ye geri döndüm gibi oldu. O yüzden heyecanlıyım, çıkacak işin de izleyici de karşılık bulması ile ilgili bir sabırsızlık var içimde.”

4 sezonluk Kardeşlerim dizisinin başarı hikayesinin önemli isimlerinden olan Su Burcu Yazgı Coşkun, yeniden atv ekranlarında hayranları ile buluşacak.

Su Burcu Yazgı Coşkun, “Ben de çok mutluyum tekrardan atv’de olmaktak. Artık aile gibi olduk, herkesi tanıyorum o yüzden rahatım” diye konuştu.

Oyuncu kadrosunun genişliği ve etkili isimlerin varlığı Bir Gece Masalı projesini yeni sezonun en iddialı işlerinden birisi olarak görülmesine neden oluyor. Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper gibi isimlerin yer aldığı kadro adeta kalite kokuyor.

Başrol ikilisinin uyumu ve enerjisinin de büyük heyecana neden olduğu Bir Gece Masalı dizisi güçlü bir aşk hikayesini gözler önüne serecek.