Ana sayfa Dizi Fragmanları Siyah Kalp dizisinin ikinci bölüm fragmanı paylaşıldı!

Siyah Kalp dizisinin ikinci bölüm fragmanı paylaşıldı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği yeni dizisi ‘Siyah Kalp’ ilk bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin ilk bölümünün hemen ardından ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı.

Perşembe akşamları yayınlanan ve etkili bir hikayesi bulunan dizinin ikinci bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Yayınlanan tanıtımda Nuh ve Melek anneleri Sumru ile hesaplaşıyor. Sumru yıllar sonra terk ettiği çocuklarıyla karşılaşmanın çaresizliğini yaşarken, Cihan ve Sevilay’ın nişan töreni dikkat çekiyor.

Sevilay’ın yolu Nuh ile kesişirken, Sumru konakta Melek’i görünce şoke oluyor. Annelerine karşı intikam yemini eden Nuh ve Melek’in neler yapacağı heyecanla bekleniyor.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle 19 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!