Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu hayranları Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ikinci sezonuyla mest olacak!

Serkan Çayoğlu hayranları Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ikinci sezonuyla mest olacak!

tarafından ker_def

TRT 1’in salı akşamları yayınlanan iddialı dizisi ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ yeni sezonda yine görsel bir şölen ortaya koyacak.

İkinci sezon için hazırlıkların başladığı dizinin ekibi yoğun bir şekilde yeni dönemin hikayesi için sette çalışmalarına devam ediyor.

Uzun bir hazırlık ve okuma provalarının ardından yeni sezon için çekimlere başlayan dizi ekibi oldukça heyecanlı ve istekli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni sezonda yine adından söz ettirecek sahneleri ile Mehmed Fetihler Sultanı dizisi ekranda farkını ortaya koyacak.

Serkan Çayoğlu hayranları da dizinin ikinci sezonunun büyüsüne kapılacak. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklenen Serkan Çayoğlu, her projesi ile gündemde yer almayı başarıyor.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında merakla takip edilen oyuncu, yeni rolüne de çok yakıştı. İstanbul’a fetheden Fatih Sultan Mehmed’i farklı bir yönüyle ekrana yansıtan Serkan Çayoğlu, yine başarısıyla adından konuşturacak.

İlk sezonda güçlü bir çıkış yapan dizi, bu yıl da yıldız isimlerle ve güçlü prodüksiyonuyla iddiasını sürdürmeye devam edecek.

Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal gibi güçlü isimlerin ve Ghassan Massoud ile Luka Peroš gibi ünlü Hollywood yıldızlarının yer aldığı dizinin ikinci sezonuna yeni oyuncular da katıldı.

Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karaali, Osman Soykut ve Willma Elles gibi başarılı oyuncuları Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ikinci sezonunda izleyebileceksiniz.