Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu’nun hayranlarını şaşırtacak bir projesi daha var!

Serkan Çayoğlu’nun hayranlarını şaşırtacak bir projesi daha var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, Mehmed Fetihler Sultanı isimli dizi ile geçtiğimiz sezon ekrana bomba gibi bir dönüş yaptı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizide Fatih Sultan Mehmed’i canlandıran ve başarısıyla da adından söz ettiren oyuncu, yeni sezonda yine aynı dizide başrolde yer almaya devam edecek.

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ikinci sezonu büyük merakla beklenirken, yaz arasında Serkan Çayoğlu da yeni projesi ile dikkatleri çekiyor.

Netflix Almanya tarafından hazırlanan ve romantik komedi hikayesi olan She Said Yes isimli filmin çekimleri devam ediyor.

Almanya’nın Hamburg şehrinde başlayan hikaye İstanbul’un büyüleyici atmosferinde devam edecek. Dizide yer alan isimler arasında Cansu Tosun gibi bir başka ünlü isim Serkan Çayoğlu da yer alıyor.

Çayoğlu’nun sosyal medyaya yansıyan filmdeki imajı büyük ilgi gördü. Hayranları oyuncunun hikaye içindeki etkinliğini ve karakterin özelliklerini çok merak ettiklerini belirten çok sayıda paylaşım yapıyor.

Hikayenin büyük bir kısmı Türkiye’de geçecek, başrolde de Beritan Balcı ile Sinan Güleç yer alıyor.

Hamburg ve Kapadokya çekimlerinin ardından İstanbul’a gelen filmin ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Serkan Çayoğlu’nun da projede yer alması hem basının hem de sosyal medyada hayranların ilgisini She Said Yes projesine çekmiş gözüküyor.

İşte She Said Yes isimli filmin hikayesi:

Almanya’da doğup büyüyen Mavi, başarısız bir evlilik teklifi sonrasında, İstanbul’un göz kamaştırıcı dünyasının en varlıklı ailelerinden birine mensup olduğunu öğrenir.

Şimdi, bugüne dek varlığından bile haberdar olmadığı otoriter büyükannesinin yönetimindeki yeni ve kocaman ailesine iki kültür arasındaki tüm çatışmaya rağmen uyum sağlaması gerekmektedir.

Mavi, hem Almanya’da sürdürdüğü yaşantısı ve Türkiye’de yeni sahip olduğu hayallerinin ötesindeki dünya, hem de yeni ailesi ve nişanlısı Can arasındaki zorlu dengeyi bulmaya çalışırken, Can’la ilişkileri yaşadıkları entrikalar ve karşılaştıkları cezbedici durumlarla test edilir.