Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel’in Arjantin ziyareti Türkçe öğrenmeye çalışan yabancıları gözler önüne serdi!

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel’in Arjantin ziyareti Türkçe öğrenmeye çalışan yabancıları gözler önüne serdi!

tarafından ker_def

Türkçe dil yapısı olarak matematiksel ve ifadenin gücü ile dikkat çeken bir dil ve dünyanın birçok bölgesinde farklı lehçelerde kullanılıyor. Türkiye’nin diziler ile ortaya koyduğu muhteşem kültür aktarımı, Türkçe’nin de ilgi görmesine neden oldu.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisinin Arjantin’e yaptıkları hayran ziyaretinde bu durum bir kez daha ortaya çıkmış gözüküyor.

Yabancı hayranlar, iki genç oyuncuyu Türk dizilerinin başarı üzerinden tanıdı ve onlara hayran kaldı.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu ikilisi de Arjantin’in başkenti Buenos Aires’e giderek hayranları ile buluştu. Çok samimi bir karşılama yaşandı ve Serkan Çayoğlu, “18 saatte buraya geldik. Bir 18 saat daha yol giderim böyle karşılanacaksam” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bazı hayranların iki genç oyuncu ile Türkçe konuşmaya, anlaşmaya çalışması da dikkat çekiciydi. Türkçe’nin diziler sayesinde birçok kişinin öğrenmeye çalıştığı diller arasına girdiğini görmek gurur vericiydi.

Hayranların Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu ile Türkçe konuşma çabaları, farklı kültürlerdeki birçok insanın da benzer davranışlarda olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koydu.

Arjantinlilerin Türkçe’yi Türk dizileri sayesinde öğrendiği de böylelikle ortaya çıktı.