Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İnci Taneleri dizisi ikinci sezona bomba gibi başlıyor!

İnci Taneleri dizisi ikinci sezona bomba gibi başlıyor!

tarafından ker_def

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ ikinci sezonuyla 10 Ekim Perşembe akşamı Kanal D’de ekrana geliyor. İlk sezonda yaşananların ardından yeni sezonda daha çetin savaşlar ortaya çıkacak ve dönüşü olmayan kararlar İnci Taneleri’nin dengesini değiştirecek.

Geçmişin sırlarının açığa çıkacağı, eklenen yeni karakterler ile yeni çıkmazların yaşanacağı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ heyecan dolu yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Dizinin on sekizinci yeni bölümde neler yaşanacak?

Yıllar sonra Azem yine iki çocuğuyla yan yanadır. Koşullar hayal ettiği gibi olmasa da Azem için çok değerli bir an yaşanır. Önünde yürümesi gereken uzun bir yol olduğunu fark edeceği bir an.

Aynı esnada Dilber’in başı hiç olmadığı kadar derttedir. Üstelik bu sefer yalnız da değildir. Yıldız ve Zerre de en az onun kadar korunmaya muhtaçtır. Yine tek çaresi Azem’den yardım istemek olacaktır. Ayça, Azem’in sessiz gidişiyle hem annesini hem de tüm hayatını yok saymaya başlar. Piraye; kızı, kaygıları ve gururu arasında sıkışmış bir karar vermek zorundadır.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ ikinci sezonuyla 10 Ekim Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!