Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih’in beklenmedik buluşması heyecanı artırdı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih’in beklenmedik buluşması heyecanı artırdı!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ ün paylaştığı dizisi “Kızılcık Şerbeti” Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu.

İkinci sezonda elde ettiği reyting birinciliklerini üçüncü sezona da taşımasını bilen Kızılcık Şerbeti dizisi, çift haneli oranların bir altında reytingler elde ediyor olsa da sezonun en başarılı yapımlarının başında geliyor.

Yetmişinci bölümü ile yine reytinglerde birinciliği kaptırmayan dizide önemli gelişmeler yaşandı. Yayınlanan bölüme Abdullah’ın, Alev bebekle köşke geri dönmesi ile evliliklerinde sorun yaşayan Doğa ve Fatih’in beklenmeyen buluşması damga vurdu.

    KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 70. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

    ABDULLAH KÖŞKE GERİ DÖNDÜ!

    EVLİLİKLERİNDE SORUN YAŞAYAN DOĞA VE FATİH BARIŞACAK MI?

    Dizinin ekrana gelen 70. bölümünde; Alev bebeğin velayetini kaybetmekten korkan Abdullah, Pembe’nin onayıyla köşke geri döndü. Bebeğin Pembe ile birlikte olduğunu öğrenen Sönmez ve Kıvılcım’ın tepkisini gören Meri, gönüllü dadı olmak istediğini açıkladı. Nursema’nın yardımıyla Pembe, Meri’yi köşke kabul etti. Meri’nin dadı olarak köşke taşınmasıyla dizide yeni bir sayfa açıldı. Pembe ilk günden Meri’ye bir çalışan gibi davransa da Meri, Kıvılcımlar’a yaşadığı bu durumu yansıtmadı.

    Kıvılcım, yayınevinden emekli olan iş arkadaşının veda yemeğinde Ömer ile karşılaştı. Bölümde Metehan’ın kız arkadaşının annesi Cansu’nun sahne aldığı aynı mekana davetli olan Ömer, Cemal’le tanıştı. Cemal’in adeta meydan okuyan tavrı Ömer’i şüpheye düşürdü. Giray’ın çocuk sahibi olmak istemediğini açıklaması Doğa’yı hayal kırıklığına uğrattı.

    Evden çıkan ve kendisini Fatih’le evli olduğu zaman gittikleri kafede bulan Doğa bir sürprizle karşılaştı. Doğa’nın; Görkem’in barışma teklifini kabul etmeyen ve tartışma yaşayan Fatih’le kafede karşı karşıya gelmesi bölümün final sahnesine damga vurdu. Büyük beğeni toplayan bölümde Doğa ve Fatih’in beklenmeyen karşılaşması “Acaba barışacaklar mı? “ sorusunu akıllara getirdi.