Ana sayfa Sosyal Medya İnci Taneleri dizisiyle olay yaratan Hazar Ergüçlü, yaz döneminde de setlerden uzak kalmadı!

İnci Taneleri dizisiyle olay yaratan Hazar Ergüçlü, yaz döneminde de setlerden uzak kalmadı!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyan ve Kanal D ekranında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak Hazar Ergüçlü yer alıyor. Genç oyuncu, canlandırdığı Dilber karakteri ile bu sezonun en etkili çıkışını yapan isimlerden birisi oldu.

Payvon şarkıcısı olan Dilber karakteri, yaptığı danslarla ekranda farklılık yarattı ve sosyal medya ortamında da büyük ilgi gördü. Dizinin iyi reytingler almasında Hazar Ergüçlü’nün profesyonel bir çalışma yürüterek çok başarılı bir karakter ortaya çıkarmasının da önemli bir payı bulunuyor.

Ünlü oyuncu, yaz döneminde birçok meslektaşı gibi dinlenmek yerine çalışmayı terihci ediyor. Mutter yani Anne isimli yeni bir film projesi için sete çıkan oyuncu, yaz dönemine çalışarak başlamış oldu.

Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinde başlayan filmin çekimleri devam ediyor.

Fantastik bir hikayesi bulunan ve gerilim dolu dram yapımı olarak öne çıkan Mutter (Anne) filminin yönetmenliğini Alphan Eşeli yapıyor.

Bir annenin hikayesinin anlatıldığı Mutter filminin oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Ulvi Kahyaoğlu, Erdeniz Kurucan, Cansu Fırıncı gibi dikkat çeken isimler de bulunuyor.

İnci Taneleri dizisi ile başarılı bir sezon geçiren kısa bir süre yurt dışında tatil yaparak dinlenen Hazar Ergüçlü, yeniden setlere sıra dışı bir dram hikayesi ile dönüş yapmış oldu.