Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı geride, Baht Oyunu ileride ama reytingler kötü düşüyor!

Ada Masalı geride, Baht Oyunu ileride ama reytingler kötü düşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında dizilere gösterilen ilgi git gide azalıyor… Son dönemin öne çıkan iki yapımı Ada Masalı ve Baht Oyunu’nun elde ettiği reyting sonuçları dizi hayranlarının ekrandan uzaklaştığını gösteriyor.

Kalp Yarası ve Aşk Mantık İntikam dışında iyi reytingler alabilen başka bir dizi yok. Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı ile Baht Oyunu da düşmekte olan reytinglere bir şey yapamıyor. Yaz ekranında izleyiciler adeta ekrandan bir bir kaçıyor ve romantik komedi yapımları da düşük reytinglere katlanmak durumunda kalıyor..

Son dönemin yıldızı olarak öne çıkan Baht Oyunu dün akşam ortalamanın altına gerileyen reytingleri ile dikkat çekti. Sıralama bakımında ise konumlar gayet iyi, fakat reytingler düşük geldi. Tüm kişilerde ikinci sırada yer alan dizi, AB ve ABC1’de ise üçüncülük elde etti. Sıralama sizi yanıltmasın oranlar düşüyor ve izleyicinin ekrandan uzaklaştığı daha net ortaya çıkıyor.

Star TV ekranında yayınlanan Ada Masalı dizisinin durumu daha da kötü.. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 7. bölümü dün akşam yayınlandı. Tüm kişilerde günü 4. bitiren dizi, AB ve ABC1’de ise 5. sırayı elde etti. Sıralama bakımında iyi gibi görünen reytingler oransal bakımdan oldukça düştü.

Star TV dizisi ilk başladığında çok daha iyi reytingler alabiliyordu ama haftalar geçtikçe dizi güçleneceğine daha da zayıfladı. İzleyici ilgisi önemli oranda düştü ve toparlanma sinyali de gelmiyor.

Ada Masalı önümüzdeki hafta 8. yeni bölümü ile yayınlanacak ve ilk fragman da paylaşıldı: