Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı sosyal medyada birinciliği kaptırmadı! Ama Baht Oyunu hemen ensesinde!

Ada Masalı sosyal medyada birinciliği kaptırmadı! Ama Baht Oyunu hemen ensesinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Star TV dizisi Ada Masalı ile Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu arasındaki rekabet son hızıyla devam ediyor. Dün akşam sosyal medyanın birinciliğini bir kez daha Ada Masalı elde etti.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 6 Temmuz Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un rol aldığı Ada Masalı, üç hafta önce Baht Oyunu’yla aynı akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. İlk üç bölümde hem sosyal medyada hem de reytinglerde kazanan Ada Masalı oldu.

Sosyal medyada dün akşamın galibi yine Ada Masalı’ydı. Dizi hakkında sosyal medyada yapılan 179.461 paylaşımla gecenin galibi oldu. Ancak reytinglerde bu kez Baht Oyunu’na yenildi. Baht Oyunu hızla yükselerek, düşüşe geçen Ada Masalı’nı solladı.

Ada Masalı sosyal medyada birinciliği kaptırmadı! Ama Baht Oyunu hemen ensesinde! 7

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu ise yükselişte. Dizi 138.670 paylaşımla Ada Masalı’nın gerisinde kaldı ancak artan paylaşım sayısı gözden kaçmıyor. Dolayısıyla Baht Oyunu böyle giderse Ada Masalı’nı sosyal medyada da geçebilir.

Gecenin sonuncusu ise Maraşlı oldu. Bir zamanların sosyal medya lideri Maraşlı hakkında 107.074 paylaşım yapıldı. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in rol aldığı ATV dizisi önümüzdeki hafta final yapacak.