Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin en çok merak edilen dizisine bomba transfer var!

atv’nin en çok merak edilen dizisine bomba transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yaz dizileri kimi zaman komedi kimi zaman dram ağırlıklı oluyor… Kalp Yarası bu noktada önemli bir izleyici grubunu kendisine bağlamayı başaran bir dram projesi oldu. Baş Belası da polisiye komedi olarak güçlü bir destek buldu.. atv ekranında şimdi de merakla beklenen bir başka dizi var…

Önümüzdeki hafta Maraşlı’nın 26.bölümü ile birlikte final yapacağı atv ekranına yeni diziler gelmeye devam ediyor. Yaz dönemi için önce Baş Belası, ardından da Kalp Yarası izleyicilerle buluştu. Her iki proje de başarılı yapımlar olarak öne çıkıyor. Şimdi de hikayesi çok merak edilen İkimizin Sırrı dizisi bekleniyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz duyurulmadı ama çok yakında yayına alınması bekleniyor.

atv'nin en çok merak edilen dizisine bomba transfer var! 8

atv ekranlarında soluksuz izleyeceğiniz dizinin başrolünde; Aras Aydın, Leyla Feray ve Bestemsu Özdemir bulunuyor. Çekimlerine başlanan diziye yeni bir oyuncunun daha katıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sacide Taşaner de dizinin kadrosunda yerini aldı.

İlk fragmanı yayınlanan ve çok da beğeni toplayan İkimizin Sırrı dizisinde Sacide Taşaner gibi usta bir ismin yer alması önemli bir gelişme.

Taşaner oyunculuk performansı ile karakter yaratmada en önemli ustalık sergileyen kadın oyuncuların başında geliyor. Sacide Taşaner, bundan önce Ramo isimli dizide Sabahat karakterini canlandırmıştı.

atv'nin en çok merak edilen dizisine bomba transfer var! 9

Fatmagül’ün Suçu Ne isimli fenomen dizide Halide karakteri ile akılda kalan Taşaner ayrıca birçok önemli projede yeteneklerini sergiledi. Kurt Seyit ve Şura dizisinde Binnaz karakterini canlandıran oyuncu, Karadayi dizisinde ise Nedime olarak ekranda yer aldı.

Kırgın Çiçekler dizisinde Neriman olarak izlediğimiz Sacide Taşaner, Ramo gibi önemli bir projede de kendisini göstermişti. Taşaner’in İkimizin Sırrı dizisine katılması önemli bir kazanım olarak görülüyor.