Ana sayfa Dizi Haberleri Alef ikinci sezonu bomba gibi geliyor, siz bir de yeni oyuncu kadrosuna bakın!

Alef ikinci sezonu bomba gibi geliyor, siz bir de yeni oyuncu kadrosuna bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alef dizisinin devam edip etmeyeceğini merak edenler için güzel haberler BluTV’den geldi… Dizi yeni oyuncular ve hikaye ile tekrar izleyicilerle buluşacak. Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer aldığı ilk sezon büyük ilgi gördü.

Mistik polisiye dizi olan Alef için yeni sezonda yepyeni bir kadro oluşturuldu. Alef’in yeni sezondaki hikaye hakkında detaylar olmasa bile güçlü bir oyuncu kadrosunun bulunması etkili bir sezon olacağını gösteriyor.

Mucize Doktor dizisiyle büyük çıkış yapan Taner Ölmez, televizyon dizisi yerine dijital bir yapımda yer almayı tercih ederek, Alef’in başrolünde yer aldı. Aybüke Pusat da bir süredir televizyon projelerinden uzak duruyor. 1995 doğumlu olan güzel oyuncu, en son Her Yerde Sen ile 2019 yılında televizyonda yer aldı.

Alef ikinci sezonu bomba gibi geliyor, siz bir de yeni oyuncu kadrosuna bakın! 9

Dizinin bir başka kadın başrolü ise Hande Soral oldu. Oyuncu, geçen sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılmıştı. Dizinin dördüncü sezon başlangıcında karakterin ölmesi ile diziden ayrılan Hande Soral, yeni sezon için dijital bir yapımda karar kıldı.

Taner Ölmez ile Hande Soral ikilisinin sosyal medyaya yansıyan pozları da ilgi gördü.

Alef ikinci sezonu bomba gibi geliyor, siz bir de yeni oyuncu kadrosuna bakın! 10

Sonrasında 50 m2 dizisiyle Netflix’te izleyicilerle buluşan oyuncu, şimdi de Alef isimli yapımda kadın başrol olarak yer alıyor. Dizinin çekimlerine Kapadokya’da başlandı.

13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip edecek olan kahramanlarımız izleyicilere mistik bir polisiye dizi ortamı sunacak.

İzleyenleri yeni bir gizemi çözmeye davet eden, Kapadokya’nın mistik atmosferinde çekimleri süren dizide çok iyi bir oyuncu kadrosu olduğu da dikkat çekiyor.

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Alef’in yeni sezonunda oyuncu kadrosu şöyle oluştu:

“Taner Ölmez, Aybüke Pusat, Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Adyos, Ahsen Türkyılmaz, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Yılmaz Sütçü, Esin Yıldız, Murat Akkoyunlu, Murat Kılıç, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin.”

Alef ikinci sezonu bomba gibi geliyor, siz bir de yeni oyuncu kadrosuna bakın! 11

Geçtiğimiz yıl seyirci karşına çıkan ve her sezon Anadolu’nun farklı kültürel zenginliğine sahip şehirler ve renkli karakterleriyle devam etmesi planlanan Alef’in ikinci sezonunun ismi ise şu şeklide belirlendi:

“ALEF: Mâl-i Hülya”