Ana sayfa Sosyal Medya Bir Başkadır’daki Meryem’den sonra yeni dizide Öykü Karayel dramın dibini bulacak!

Bir Başkadır’daki Meryem’den sonra yeni dizide Öykü Karayel dramın dibini bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu isimli dizinin hikayesi ve fragmanları etkili bir dram yapımının geldiğini anlatıyor. 3 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin hikayesi kadar oyuncu kadrosu da öne çıkıyor. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak dizinin başrollerinde yer alıyor.

Star TV bu sezon dizi tutturma konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Kanal yönteminin özellikle dram projelerine yönelmesinin bir sonucu olarak Kaderimin Oyunu da acıklı bir hikayeyi ortaya koyacak. Sorunlu adamlarla evli ve fakir kadın imajını Kaderimin Oyunu’nda da izleyicilere sunacak olan Öykü Karayel için de yeni dizi ilginç bir yolculuk olacak.

Bir Başkadır isimli Netflix’te yayınlanan dizide Meryem karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Öykü Karayel, izleyicilerden büyük takdir kazanmıştı. Yoksullaşmanın hızlı bir şekilde sürdüğü ülkemizde Öykü Karayel’in yeni rolü de çocukları ile birlikte ayakta durmaya çalışan, her türlü zorluğa katlanan, sevdiği adam tarafından terk edilmiş bir kadın olarak öne çıkacak.

Yeni rolüyle 3 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranında yer alacak olan Öykü Karayel, yeteneklerini sergileyecek ve Star TV’de bu dizi ile izleyicileri yeniden kendi ekranına kazandırmaya çalışacak.

Dramın en ağır halinin yansıtılacağı dizi hem hikayesi hem de müzikleri ile ekran başındakileri fazlasıyla etkileme potansiyeline sahip. Birçok izleyicinin hikayedeki karakterlerde kendisini bulması da bekleniyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin fragmanları yayınlandıkça hem ilgi artıyor hem de izleyiciler nasıl bir yapım olacağı konusunda bir hayli merak duyuyor.