Ana sayfa Dizi Haberleri Mezarlık dizisi hem hikaye hem oyuncuları ile bomba gibi geliyor!

Mezarlık dizisi hem hikaye hem oyuncuları ile bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Abdullah Oğuz’un yapımcısı olduğu Mezarlık isimli dizi dijital bir proje olarak öne çıkıyor. Netflix’te yayınlanması beklenen proje için titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor…

Dizinin hikayesi hazır ve kadın cinayetlerine odaklanan bir konu ile gelecek olması da Mezarlık dizisinin önemini artırıyor. Son yıllarda Türkiye’de yaşanan kadına şiddet ve bir türlü bitmeyen kadın cinayetleri konusu farklı bir noktadan ele alınacak.

Kadın haklarına çok duyarlı olan Birce Akalay’ın başrolünde yer alacağı dizinin erkek başrolü olarak ise Olgun Toker ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Her şeyden önce karakter yaratma konusunda iki önemli oyuncunun başrolde buluşması Mezarlık dizisini öne çıkartıyor.

Bir polis olarak izleyeceğimiz Birce Akalay’ın performansı da şimdiden hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. 4 bölümlük sezonlar ile yayınlanacak olan Mezarlık, etkili mesajlar vermesi beklenen bir yapım olarak gözüküyor.

Başrolde yer alan iki ünlü ismin uyumları ve enerjileri de şimdiden merak konusu oldu. Birce Akalay ve Olgun Toker işbirliği farklı ve dikkat çekici bir partnerlik olacaktır.

Netflix’te yayınlanması beklenen proje için çalışmalar devam ediyor ve Çember dizi serisini yazan ekip senaryo üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.