Ana sayfa Sinema Alican Barlas’ın rol aldığı film, ABD’nin en çok izlenen Hollywood filmlerinden birisi oldu!

Alican Barlas’ın rol aldığı film, ABD’nin en çok izlenen Hollywood filmlerinden birisi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sahne dünyasının deneyimli isimlerinden Taner Barlas’ın oyuncu oğlu Alican Barlas, bir Hollywood filminde rol alıyor. Barlas’ın rol aldığı Hollywood yapımı Christmas with the Chosen: The Messengers ABD’de gösterime girdi bile.

Alican Barlas, yaklaşık iki yıl önce çekilen ve başrollerinde Cansu Dere ile Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Ferhat ile Şirin isimli dizide rol almıştı. Barlas dizide Yiğit isimli bir karakteri canlandırmıştı. Ferhat ile Şirin efsanesini modern bir yorumla anlatan dizi reytinglerde başarılı olamayınca altıncı bölümde final yapmıştı.

Ferhat ile Şirin’in yetenekli oyuncusu Alican Barlas, Ferhat ile Şirin’den sonra Türkiye’deki projelerde yer almaktansa rotasını Hollywood’a çevirdi. Yakışıklı oyuncu ilk olarak, ünlü aktör Denzel Washington’ın Equalizer 2 isimli filminde rol aldı.

Alican Barlas'ın rol aldığı film, ABD’nin en çok izlenen Hollywood filmlerinden birisi oldu! 7

ABD’deki kariyerini sürdüren Barlas, ilk filminin ardından bu kez Christmas with the Chosen: The Messengers isimli filmde rol aldı. 30 yaşındaki oyuncu, Hazreti İsa’nın hayatının anlatıldığı filmde Hz. İsa’nın müritlerinden Egeli Tychicus karakterini canlandırdı. Filmin çekimleri Utah’ta, yazar ve yönetmen Dallas Jenkins tarafından gerçekleştirildi.

1 Aralık günü ABD’de gösterime giren film büyük ilgi gördü ve geçen hafta sonu en çok iş yapan dördüncü film oldu.

Ünlü oyuncu Taner Barlas’ın oğlu olan Alican Barlas, oyunculuk kariyerinin ilk dönemlerinde, Türk tiyatrolarında ve çoğunlukla İstanbul’da bir çok bağımsız projede yer aldı. 2013 senesinde Los Angeles’a taşınan ve oyuncu koçu Michael Rodgers ile çalışmanın yanı sıra, UCLA ve Stella Adler Akademisi’nde eğitim gören oyuncu o günden bu yana kariyerini Hollywood’da sürdürüyor. Yetenekli oyuncu önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Winter in LA isimli filmde de rol aldı.