Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Seda Bakan’ın küçük kızı annesinden rol çaldı!..

Oyuncu Seda Bakan’ın küçük kızı annesinden rol çaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan oyuncu Seda Bakan 2019 yılında da anne oldu. Oyuncunun Leyla adını verdiği bir kız çocuğu var. Seda Bakan doğumundan kısa bir süre sonra da setlere dönmüştü.

Arif V216, Kardeş Payı ve Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi gibi yapımlarla tanınan oyuncu en son, Tuba Büyüküstün ve Murat Boz ile birlikte rol aldığı Netflix için çekilen Another Self adlı yapımın Ayvalık’taki çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a döndü.

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu son paylaşımıyla takipçilerini mest etti.

Oyuncu Seda Bakan'ın küçük kızı annesinden rol çaldı!.. 10

Evinde ayna karşısında siyah straplez mini elbisesiyle poz veren oyuncu adeta mankenlere taş çıkarttı. Seda Bakan’ın takipçilerini mest eden paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Oyuncu Seda Bakan'ın küçük kızı annesinden rol çaldı!.. 11

Instagram hesabından art arda paylaşımlarda bulunan oyuncu fotoğraflara küçük kızını da dahil edince ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı.

Oyuncu Seda Bakan'ın küçük kızı annesinden rol çaldı!.. 12

Sevimliliğiyle Seda Bakan’ın takipçilerini kendisine kayran bırakan küçük Leyla ‘annesinden rol çaldı’ desek yalan olmaz. Oyuncunun takipçileri fotoğraflara, ‘Maaşallah size’, ‘Çok güzelsiniz’ şeklinde pek çok yorum yaptılar.

Oyuncu Seda Bakan'ın küçük kızı annesinden rol çaldı!.. 13