Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, rol arkadaşı Ekin Koç’un resmini duvara çizdi, bakın ortaya nasıl bir görüntü çıktı!

Uraz Kaygılaroğlu, rol arkadaşı Ekin Koç’un resmini duvara çizdi, bakın ortaya nasıl bir görüntü çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGaazetesi.com / Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisi, Ay Yapım’ın Çukur dizisinin ardından ekranlara getirdiği iddialı bir yapım olarak izleyiciyle buluştu.

Dizinin hikayesi roman mahallesinde geçiyor ve Uraz Kaygılaroğlu ile  Ekin Koç baş rolde yer alıyor. Dizide ‘Kartal’ adlı roman mafya liderini canlandıran oyuncu  Uraz Kaygılaroğlu başarılı perfomansıyla adından söz ettiriyor.

Boş vakitlerini genellikle kızıyla birlikte geçiren ve babalığıyla ilgili hayranlarından sık sık övgü dolu yorumlar alan oyuncu hafta sonunu kızı Ada ve kızının annesi, eski eşi oyuncu Melis İşiten ile birlikte geçirdi.

Kızıyla  sokakta duvarda boyama yapan ünlü oyuncu bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Uraz Kaygılaroğlu, rol arkadaşı Ekin Koç'un resmini duvara çizdi, bakın ortaya nasıl bir görüntü çıktı! 8

Duvara pek çok figür çizen baba- kız, oyuncunun Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Ekin Koç’un resmini de çizmeyi unutmadı. Uraz Kaygılaroğlu çizdikleri gülen ve aynı zamanda dil çıkaran figüre, dizide ‘Komiser Efe’ karakterini canlandıran Ekin Koç’u etiketlemeyi de ihmal etmedi.

Uraz Kaygılaroğlu, rol arkadaşı Ekin Koç'un resmini duvara çizdi, bakın ortaya nasıl bir görüntü çıktı! 9

Uraz Kaygılaroğlu’nun kızıyla beraber paylaşımları takipçilerinden yine övgü dolu yorumlar aldı. Hatta oyuncunun eski eşiyle yeniden bir araya gelmesini isteyen bazı takipçileri de yorumlarına bunu yansıtmaktan geri kalmadı.