Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz’a böyle veda etti…

Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz’a böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi, reytingleri beklenenin altında olsa da kanal tarafından arkasında durulan bir yapım oldu. Oyuncu seçimleri ve hikayesiyle beğeni toplayan Son Yaz’ı izleyenler, bu kaliteli yapımın sezon sonunda final yapmaması için adeta tedirgin bir şekilde uzun süre bekledi!

Dizinin yeni sezonda da yayınlanacağını öğrenen izleyenler, derin bir nefes aldı! Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan gibi iki genç ve başarılı ismin yanı sıra onlardan daha kıdemli olan Funda Eryiğit, Ali Atay, Sinan Tuzcu, Emre Karayel, Şebnem Dönmez gibi isimlerin de yer aldığı yapım, 4 Haziran Cuma akşamı yayınlanan ve herkesi şoka sokan bir bölümle sezon arası verdi.

Alperen Duymaz’ın son dönemin başarılı isimlerinden birisi olarak Son Yaz dizisindeki Akgün karakteriyle sergilediği performans da beğeni topluyor.

Hafsanur Sancaktutan gibi yetenekli bir isimle partner olan oyuncu, çekimleri İzmir’de yapılan dizinin setinde de çok iyi anlaşan bir ekip olduklarını yaptığı paylaşımlarla da ortaya koymakta.

Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz'a böyle veda etti... 12

Dizinin sezon finalinde Akgün’ün kardeşi Gökhan’ı öldürmesi, aynı anda pusu kurulan Savcı ve ailesinin aracına isabet eden kurşunla Canan’ın boynundan vurulması, sezon finalinde herkesi şaşırtan gelişmeler oldu.

Canan’ı oynayan Funda Eryiğit’in bu sahneden sonra diziden ayrıldığı tahminleri ağırlıkta. Ancak bu durum yeni sezonda ortaya çıkacak.

Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz'a böyle veda etti... 13

Bu arada Alperen Duymaz da heyecanlı geçen sezon finalinin ardından dizideki tüm oyuncu arkadaşlarıyla fotoğraflarını yayınlayarak sezona da veda etti.

Alperen Duymaz’ın setten bazı paylaşımlarını aşağıda görebilirsiniz…

Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz'a böyle veda etti... 14

Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz'a böyle veda etti... 15

Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz'a böyle veda etti... 16

Alperen Duymaz, sezon finali yapan Son Yaz'a böyle veda etti... 17