Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’ün Camdaki Kız’a atıfta bulunduğu skeci Damdaki Kız’a Burcu Biricik yorumu!

Güldür Güldür’ün Camdaki Kız’a atıfta bulunduğu skeci Damdaki Kız’a Burcu Biricik yorumu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Devrim Yakut, Şerif Erol, Tamer Levent, Enis Arıkan, Selma Ergeç’in rol aldıkları Camdaki Kız dizisi, büyük beğeni ile izlenmeye devam ediliyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 9. bölümüyle sezon finali yapacağı da açıklandı.

OGM Pictures imzalı dizinin, Cuma akşamı yayınlanan Güldür Güldür Show’daki skeci ise izleyenleri çok güldürdü. Son dönemde ekrandaki popüler dizilere gönderme yapan Güldür Güldür skeçlerinde Masumlar Apartmanı, Çukur ve Sadakatsiz gibi dizilerinin de skeçleri yayınlanmıştı.

Güldür Güldür'ün Camdaki Kız'a atıfta bulunduğu skeci Damdaki Kız'a Burcu Biricik yorumu! 9

Bu kez Camdaki Kız dizisine gönderme yapılan Damdaki Kız skeci izleyenleri kahkahalarla güldürdü. Skeci izleyenler, her karakterin oyuncular tarafından ustalıkla taklit edilmesi karşısında da beğeni yorumları yapmaya başladılar sosyal medyada.

Oyunculara övgüler yağdıran izleyiciler, dizideki karakterlerin hal ve hareketleri, giyimleri ile yapılan bu taklit karşısında eğlenceli anlar yaşadılar.

Güldür Güldür'ün Camdaki Kız'a atıfta bulunduğu skeci Damdaki Kız'a Burcu Biricik yorumu! 10

Güldür Güldür’ün bu skecini aynı anda ekranda izleyenler arasında Burcu Biricik de vardı. Camdaki Kız’da Burcu Biricik’in oynadığı Nalan’ı, Güldür Güldür Show’da Açelya Akkoyun canlandırdı.

Güldür Güldür'ün Camdaki Kız'a atıfta bulunduğu skeci Damdaki Kız'a Burcu Biricik yorumu! 11

Biricik, ekran başındakiler gibi skeci çok beğendiğini Güldür Güldür’ü izlerken çektiği bir fotoğrafa etiketleyerek ve alkış emojileri ile gösterdi… Oyuncu bir not yazmadı ama kullandığı emojilerle beğenisini de ifade etmiş oldu…

İşte Güldür Güldür’deki Damdaki Kız skeci…