Ana sayfa Sosyal Medya Ankara pavyonları yeniden BluTV’de! Pavyon dizisinin 2. sezonu geliyor!

Ankara pavyonları yeniden BluTV’de! Pavyon dizisinin 2. sezonu geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’nin yayınlanmaya başladığı ilk andan itibaren çok konuşulan mini kurmaca belgesel dizisi Pavyon, ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin ikinci sezon duyurusu BluTV resmi hesabından yapıldı.

Senaryosunu ve yönetmenliğini Sami Öztürk’ün üstlendiği yapımın birinci sezonu 6 Eylül 2020’de yayınlanan son bölümüyle veda etmişti. Dizi, çok yakında ikinci sezonuyla yine BluTV ekranlarında olacak.

Senaryosunu ve yönetmenliğini Sami Öztürk’ün imzasını taşıdığı, yapımcı koltuğundaysa Enver Arcak’ın oturduğu dizinin son bölümünde ekran başındakiler tarlasını veya sahip olduğu mal varlığını sırf bu ışıltılı eğlence hayatını deneyimlemek için satıp Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen müşterilerin hikayesine tanık olmuştu.

Ankara’da eğlence sektörünün önemli bir kısmını pavyonlar oluşturuyor. Şehrin ekonomisine de büyük katkısı olan pavyonlar önemli bir kısım tarafında ise kabul görmüyor. Pavyon dizisi konsomatrisleri, kabarık hesapları ve daha birçok tabularıyla Ankara pavyon hayatını anlatıyor.

Belgesel türündeki dizi Ankara pavyon hayatının perde arkasını izleyicilere tüm açıklığıyla aktarıyor. Pavyon dizisinin ikinci sezonunun başlayacağı kesin tarih henüz açıklanmadı.