Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde vedaya çok az kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde vedaya çok az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, 3 sezondur ekranda adeta fırtına estiriyor. Bu sezonun sonlarında Camdaki Kız dizisi başlayana kadar da birinciliklerin abonesi olan dizi, son dönemde biraz reyting düşüşü yaşadı ve tüm kişiler kategorisi dışında birincilikleri de rakibine kaptırdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu da bitmeye yaklaştı… Adana’da çekilen dizinin setinde oyuncular ve çekim ekibi 100.bölüm sevinci yaşarken, dalya demenin haklı gururu vardı. Dizi oyuncularının da yer aldığı buluşmada pasta kesildi ve 100. bölüm kutlaması yapıldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı da netleşti. 10 Haziran Perşembe akşamı 100. bölümü yayınlanacak olan dizinin sezon finalinin 102. bölümde gerçekleşeceği ortaya çıktı. Böylece atv dizisinin veda tarihi de 24 Haziran Perşembe olarak netleşti.

Adana’da dizi için inşa edilen çiftlik ve diğer mekânlarda çekimler devam ederken, oyuncular da yoğun çalışma ortamında ve yaz sıcaklarının da başlaması nedeniyle sette sıkıntılar da artıyor…

Dizinin sezon finaline doğru hikayede neler olacağı da merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100. yeni bölümünde Ümit elindeki silahı ateşliyor. Yoksa Züleyha’ya bir şey mi olacak? Hikaye oldukça heyecanlı ve 10 Haziran akşamı dizinin hayranlarını aksiyon ve duygu yüklü sahneler bekliyor.