Ana sayfa Dizi Haberleri Farah Zeynep Abdulah’ın ayrıldığı Masumlar Apartmanı sarsıcı sahnelerle veda edecek!

Farah Zeynep Abdulah’ın ayrıldığı Masumlar Apartmanı sarsıcı sahnelerle veda edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde bir sezon geride kalıyor. Dizinin 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 37. bölümünde neler yaşanacağına dair bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Kulislere yansıyan bilgilerde İnci karakterinin feci bir şekilde öleceği ortaya çıkmıştı.

Farah Zeynep Abdullah’ın artık dizide yer almak istemediğine yönelik iddialar da sosyal medyada dile getirilmişti. Dizinin hayranları 37. sezon finalinde İnci karakterine veda edecek. Duygusal anların yaşanacağı bu bölümde İnci’nin hamile olduğu da ortaya çıkacak.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola ikilisinin muhteşem performansı ile göz doldurduğu Masumlar Apartmanı dizisinde, Birkan Sokullu da Han karakteri ile yine duygusal sahnelerde izleyenlere gözyaşı döktürecek.

Diziden verilen mesaj ise bir hayli sarsıcı. Bu ailenin üyelerinin mutlu olmaya hakkı yokmuş gibi bir anlam ortaya çıkıyor. Safiye diyor ki, “Belki onlar gibi değiliz, belki zır deliyiz. Ama bu dünyada en çok bizim delirmeye hakkımız var. Bunun içinde ne olduğunu bilmiyorlar. Onlar bizi anlayamaz.”

Safiye ailesinin lanetli olduğunu da düşünüyor ve şu sözleriyle de izleyicilerin duygularına hitap ediyor: “Bizim aile böyle lanetli. Biz sevdik mi, geberene kadar seviyoruz.”

İnci ise hamilelik şoku yaşayacak ve finalde karakterin feci şekilde ölümüne şahit olacaksınız. Dizinin 37.bölüm 2. fragmanını ve özet bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.

Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir.

Esat ise Gülben’in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.