Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken reytinglerde kötü, sosyal medyada ise harika bir başlangıç yaptı!

Annemizi Saklarken reytinglerde kötü, sosyal medyada ise harika bir başlangıç yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyonda çarşamba akşamları reyting ve sosyal reyting savaşına dün yeni bir dizi daha katıldı. Star TV’de dün akşam ilk bölümü ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisi daha ilk bölümüyle sosyal medyada birinci oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 8 Aralık Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Star TV dizisi Annemizi Saklarken oldu.

Başrollerini Hande Doğandemir ve Kutsi’nin paylaştığı Annemizi Saklarken dizisi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Ancak çarpıcı hikayesine rağmen reytinglerde zayıf bir başlangıç yaptı. Ortalamanın oldukça altında reyting puanı alan dizi sosyal reytingde ise 20 bin 600 paylaşımla birinci oldu.

Annemizi Saklarken reytinglerde kötü, sosyal medyada ise harika bir başlangıç yaptı! 7

Çarşamba gecelerinin iddialı dizilerinden Kanunsuz Topraklar ise listenin ikinci sırasında yer aldı. Reytinglerde ortalama giden dizi, sıralamasını yükseltmek için kısa süre önce yönetmen ve senarist değişikliğine gitmişti. Fox TV’de yayınlanan dizi hakkında sosyal medyada dün gün boyunca 12 bin 600 paylaşım yapıldı.

Reyting birincisi Kuruluş Osman ise sosyal medyada bir hayli zayıf kaldı. ATV’de yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi yayına geldiği günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmadı. Kuruluş Osman, hakkında yapılan 8 bin 900 paylaşımla gecenin üçüncüsü oldu.

Son haftalarda reytinglerde düşüş sergileyen Kanal D’nin iddialı dizisi Sadakatsiz ise sosyal medyada gecenin sonuncusu oldu. İzleyici son zamanlarda Sadakatsiz’in hikayesini sıkıcı buluyor ve bolca isyan ediyor. Sadakatsiz, hakkında yapılan 7 bin 700 paylaşımla listenin son sırasında yer aldı.