Ana sayfa Sosyal Medya Kutsi, Annemizi Saklarken’de izleyicinin ağzını açık bıraktı!

Kutsi, Annemizi Saklarken’de izleyicinin ağzını açık bıraktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Annemizi Saklarken dizisinin ilk bölümü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla ilgi çekti.

Hande Doğandemir ile Kutsi’nin baş rolünde yer aldığı Annemizi Saklarken dizisi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Diziyle ilgili olumlu pek çok yorum yapıldı.

Bugüne kadar rol aldığı Benim Adım Melek, Huzur Sokağı ve Kalbimdeki Deniz gibi yapımlar uzun soluklu olan Kutsi’nin yeni dizisinin ekranlarda uzun süre kalıp kalmayacağını zaman gösterecek ancak izleyicinin oyuncuyla ilgili hem fikir olduğu bir nokta var.

Kutsi, Annemizi Saklarken de bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok daha farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide ‘Dündar’ karakterine hayat veren oyuncu sosyopat bir karakter olan ‘Dündar’ı canlandırmadaki başarıyla izleyiciden tam not aldı.

Kutsi, Annemizi Saklarken'de izleyicinin ağzını açık bıraktı! 8

Kutsi performansıyla sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı. Hatta bazı izleyiciler,  ‘En beğendiğimiz rolünüz’ şeklinde iddialı yorumlarda bulundu.

Kutsi, Annemizi Saklarken'de izleyicinin ağzını açık bıraktı! 9

Kutsi’nin yer aldığı dizilerin uzun ömürlü olduğunu bilen hayranları, hem oyunculuğunu övdü hem de Annemizi Saklarken projesinin uzun süren bir dizi olması temennisinde bulundu.

Annemizi Saklarken dizisinin 2. bölümü  15 Aralık Çarşamba akşamı Star TV’de yayınlanacak.  Fragmanında, yine çok etkili sahnelerin olduğu görülen dizinin yeni bölümü izleyici tarafından şimdiden merakla bekleniyor.