Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aras Bulut İynemli o kadar planlı, programlı ki, hiç şaşmıyor!

Aras Bulut İynemli o kadar planlı, programlı ki, hiç şaşmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde 4 sezonluk Yamaç Koçovalı performansı ile hayranlarını mest eden Aras Bulut İynemli, şimdilerde dinleniyor. Oyuncu, müthiş dizi yorgunluğunun ardından reklam çalışması için bir etkinlikte yer aldı.

Hayranlarının ortaya koyduğu oyunculuk performansı ile adeta övgüler yağdırdığı Aras Bulut İynemli’nin yeni sezon için ismi bazı projelerle anıldı. Ancak resmen bir anlaşması olduğuna yönelik bilgi yok.

Katıldığı etkinlikte bir GSM firmasının ürünüyle ilgili açıklama yapan Aras Bulut İynemli, telefon ile arasının nasıl olduğu sorusunu da yanıtladı. Oyuncu ne kadar planlı ve programlı birisi olduğuna da vurgu yaparak, sosyal medyanın esiri olmadığını anlatmaya çaba harcadı.

Oyuncu, “Ben programlı birisiyimdir, programlı olmayı çok severim. Kendime belirlediğim sınırlar çerçevesinde sosyal medyada tabii ki vakit geçirmeyi seviyorum. Oyun da oynuyorum ama başka bir şey yapacak vakti ayırmaya çalışıyorum kendime” açıklamasında bulundu.

Akıllı telefonlardan sonra insanların arasındaki muhabbetin azaldığına yönelik sözler üzerine Aras Bulut İynemli, bunun kişinin kendisinin elinde olduğunu belirtti. Oyuncu, “Bırakalım, konuşalım dersin konuşursun” diyerek bunun kişilerin tercihi olduğuna vurgu yaptı.