Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir hayatının en şanslı dönemini yaşıyor!

Demet Özdemir hayatının en şanslı dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir hem iş yaşamında hem de özel hayatında şansının yanında olduğu bir dönem yaşıyor. Bir süredir müzisyen Oğuzhan Koç ile birlikte olan güzel yıldız, her haliyle de çevresine mutluluk saçıyor.

Dizisinin final yapmasının ardından sevgilisiyle beraber Ege ve Akdeniz’in muhteşem koylarında tatil yapan Demet Özdemir, Aşk Taktikleri filmi için dinlenmeyi bıraktı.

İstanbul’da yoğun çalışma temposuna geri dönen ikilinin aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Aşk hayatında her şeyin çok güzel gittiğini açıklayan Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile mutlu olduğunu söyledi.

İlişkisinin keyifli gittiğini ve birlikte çok eğlendiklerini anlatan güzel oyuncu, “Gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyor, güzel bir ilişki yaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum” dedi.

Demet Özdemir, gerçek aşkı bulduğunu da itiraf etti. Basında çıkan “Tamamen aşkı bulmuş” şeklindeki haberleri doğrulayan oyuncu, Oğuzhan Koç ile aşklarının ani geliştiğini ancak güzel bir süreçte olduklarını ve aşkın tadını çıkarttıklarını açıkladı.

Demet Özdemir’in bu hali de hayranlarını mutlu ediyor. Sosyal medyada oyuncunun takipçileri, hem iş hem de özel hayatında çok şanslı bir dönem yaşadığını da belirten yorumlar paylaşıyor.