Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Bilgiç, Atatürk filmi için mutluluk ve gurur dolu!

Esra Bilgiç, Atatürk filmi için mutluluk ve gurur dolu!

tarafından ker_def

Atatürk filminin galasında güzelliği ile göz kamaştıran ünlü oyuncu Esra Bilgiç, hayranlarını da adeta mest etti.

Sosyal medyada güzelliğine yönelik olarak binlerce yorum alan oyuncunun kişiliğine yönelik takdir dolu paylaşımlarda bulunan hayranları, zarafetinden de etkilendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Atatürk filminin galasına damgasını vuran siyah dekolteli kıyafetiyle göz kamaştıran Esra Bilgiç, birlikte aynı seti paylaştığı Aras Bulut İynemli ile de uyumlu bir görüntü sergiledi.

Esra Bilgiç, Atatürk filmi için mutluluk ve gurur dolu! 8

Sosyal medya ortamında ikilinin yüksek enerjisi hakkında olumlu yorumlar paylaşan hayranlar, 29 Ekim’de yayınlanacak olan Atatürk filmini de büyük bir heyecanla bekliyor.

Filmde Madam Corinne karakterini canlandıran ve Atatürk’ün bir dönem ilgi gösterdiği bir kadın karakteri ile hikayede yer alan Esra Bilgiç, böyle bir projede yer almaktan dolayı da çok mutlu.

Esra Bilgiç, Atatürk filmi için mutluluk ve gurur dolu! 9

Ünlü oyuncu, Cumhuriyetin 100. yılında milyonlarca insanı etkileyecek olan Atatürk’ün hayatının anlatıldığı bir projede yer almanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu da söyledi.

Mutluluğunu ve gururunu ifade eden Esra Bilgiç’in Atatürk filmi ile yeniden medyanın gündeminde yer alması da son günlerin dikkat çeken gelişmelerinden birisi oldu.