Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’yle ilgili iddia trafiği yoğun! Hakkında yeni bir iddia daha var!

Aras Bulut İynemli’yle ilgili iddia trafiği yoğun! Hakkında yeni bir iddia daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyası, yaz başlamasına rağmen hareketliliğine devam ediyor. Yepyeni diziler ekranlara gelmeye başlarken kimisi reytinglere yenik düşerek final kimisi ise sezon finali yaparak sonbaharda yoluna devam etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon final yapan en önemli dizilerden biri hiç kuşkusuz Show TV’de yayınlanan Çukur. 2017 yılından bu yana her pazartesi akşamı yayınlanan ünü ülke sınırlarını aşan Çukur geçtiğimiz hafta final yaptı. Ancak düşük reytinglerden değil artık yapımcılar hikayenin sonunu getirmek istediğinden.

Dizinin bu denli başarılı olmasında en büyük paylardan biri hiç kuşkusuz ilk bölümden bu yana başrolde oynayan Aras Bulut İynemli. Güçlü oyunculuğuyla Çukur’da bir anlamda artık büyüdüğünü ispatlayan İynemli, dizinin çok iyi bir noktaya gelmesini sağladı.

Aras Bulut İynemli'yle ilgili iddia trafiği yoğun! Hakkında yeni bir iddia daha var! 8

Çukur final yapar yapmaz oyuncuların bir sonraki projelerinin de ne olacağı merak konusu oldu. Kimi oyuncular çoktan yeni adreslerini belirledi bile. Başroldeki Aras Bulut İynemli’den ise hala bir ses seda yok. Ancak hakkındaki iddialar çok.

Çukur’un yapım şirketi Ay Yapım, bir sonraki projesinin Üç Kuruş olacağını çoktan duyurdu. Hatta üç ana erkek karakterin olacağı dizide bu karakterlerden birinin, Mucize Doktor’da otizmli doktor Ali Vefa’yla başarısını perçinleyen Taner Ölmez’in olacağı kesinleşti. Diğer iki erkek oyuncunun kim olacağı ise henüz belli deği.

Aras Bulut İynemli'yle ilgili iddia trafiği yoğun! Hakkında yeni bir iddia daha var! 9

Geçen hafta ortaya atılan iddialara göre Üç Kuruş dizisindeki bir diğer erkek karakter Aras Bulut İynemli olacak. İddia ortaya atıldı ama daha öteye gidemedi. Zira resmi bir açıklama yok.

Aras Bulut İynemli’yle ilgili bomba bir iddia daha ortaya atıldı. Buna göre başarılı oyuncu, Kanal D’nin başarılı dizisi Sadakatsiz’e transfer olacak. Ancak başarı seviyesini bu kadar artırmışken İynemli’nin halen devam eden bir projeye dahil olup olmayacağı büyük bir soru işareti.

Bekleyip göreceğiz…