Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinde Remzi karakteriyle dikkat çeken Çağrı Atakan’a Yargı piyangosu vurdu!

Çukur dizisinde Remzi karakteriyle dikkat çeken Çağrı Atakan’a Yargı piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin pazar akşamları yeni bölümleriyle milyonları etkileyen Yargı dizisi, güçlü hikayesi ile yoluna devam ediyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 83 bölümü yayınlandı. Çok iyi reytingler elde edildi ve Yargı dizisi üst üste birçok ödül kazandı.

Yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesini etkilemekte olan dizide yer alan isimlerin de kariyerlerine çok önemli bir başarı eklediklerini söylemek yanlış olmayacaktır. Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna genç bir isim daha katıldı. Dizi bu hafta 84. bölümü ile izleyici karşısında olacak. Gelecek hafta ise hikayeye yeni bir karakter daha katılacak.

Yargı’nın 85’inci bölümüne Çağrı Atakan dahil oluyor. Hikayenin her bölüm giderek daha da heyecanlı hale geldiği dizide “Canberk” karakterine hayat verecek Çağrı Atakan’ın nasıl bir hikayenin içinde yer alacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.

Dizi hayranları Çağra Atakan isimini daha önce Çukur isimli fenoman dizide sıklıkla duymuştu. Remzi karakteri ile Çukur dizisinde dikkat çeken oyuncu, artık Yargı dizisi ile birlikte çok geniş izleyici kitlelerinin karşısında yeteneklerini sergilemek için iyi bir fırsat bulmuş oldu.