Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi en çok o oyuncuya yaradı! Komedide olduğu kadar dramda da başardığını gösterdi!

Camdaki Kız dizisi en çok o oyuncuya yaradı! Komedide olduğu kadar dramda da başardığını gösterdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en çarpıcı dizilerinden biri olan Camdaki Kız, dün akşam yayınlanan 9. bölümle muhteşem bir sezon finali yaptı. Öyle bir sahneyle sezonu bitirdi ki, şimdi izleyicisi dört gözle yeni sezonun başlamasını bekliyor.

Kanal D’de yayınlanan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız’daki her bir karakter, başrolünden yardımcı roldekilere kadar birbirine has özelliğe ve “arıza”ya sahip. Hatta kimi karakterlerdeki bozukluk, rahatsız edici boyuta sahip.

Bunlardan biri Hamza Yazıcı tarafından canlandırılan evin uşağı Tako. Tako, Rafet Koroğlu’nun sağ koludur. Çocukluk yıllarından itibaren anlamıştır ki her zaman güçlünün yanında olmalıdır. Güce tapan Tako böylece hayatta asla ezilmeyeceğine inanmaktadır.

Camdaki Kız dizisi en çok o oyuncuya yaradı! Komedide olduğu kadar dramda da başardığını gösterdi! 8

Bu yüzden dizinin en güçlü karakterlerinden biri olan Rafet Koroğlu’na saplantılı derece sadık bir uşaktır. Rafet Koroğlu’nun gücünü kendi gücü gibi görür. O yüzden Rafet’in sözünden asla çıkmaz. Patronunun her şeyinden o sorumludur. Gerektiğinde onun için evin içinde casusluk dahi yapar.

Camdaki Kız’daki Tako karakteri Hamza Yazıcı’nın oyunculuktaki başarısını da sergilemesine imkan sağlayan bir rol oldu. 29 yaşındaki oyuncu Tako rolü sayesinde oyunculuk kariyerinde büyük bir adım attı.

Camdaki Kız dizisi en çok o oyuncuya yaradı! Komedide olduğu kadar dramda da başardığını gösterdi! 9

Her ne kadar Camdaki Kız’da saplantılı bir şekilde efendisine sadık bir uşağı canlandırsa da Hamza Yazıcı bugüne kadar hep komedi yapımlarda rol almıştı.İlk olarak Güldür Güldür programında oynadığı Taylan karakteri ile dikkat çeken oyuncu 2019 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler 2 adlı eğlence programının kadrosuna dahil olmuştu.

Hamza Yazıcı, Polis Akademisi Alaturka, Çılgın Kamp, Bizans Oyunları, Kolonya Cumhuriyeti ve Organize İşler Sazan Sarmalı gibi komedi filmlerinde de rol almıştı.

Bugüne kadar hep komedilerde oynayan yetenekli oyuncu Camdaki Kız sayesinde, farklı bir türde yeteneğini sergileme fırsatı buldu ve bunun altından başarıyla kalktı.