Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinin finalinden sonra Tolga Sarıtaş’tan büyük dizi kararı!

Arıza dizisinin finalinden sonra Tolga Sarıtaş’tan büyük dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Arıza dizisinin final yapması birçok dizi hayranını üzmüştü. Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin etkileyiciliği de çok konuşulmuştu… Ancak Arıza final yapan diziler kervanına katıldı.

Yolun Açık Olsun isimli sinema filmi ile şimdilerde yeniden setlere dönüş yapan Tolga Sarıtaş, Engin Akyürek ile başrolde buluştu… Oyuncunun yer alacağı yeni projelerden beklentisi de ortaya çıktı. Belki Arıza hayranları hikayenin devam etmesini istiyordu. En çok da Tolga Sarıtaş’ın ekranda olmasını isteyen takipçileri oyuncunun yeni kararıyla şaşıracak.

Tolga Sarıtaş, Hürriyet gazetesine konuştu. Bir projede neler aradığı ile ilgili soruyu yanıtlayan oyuncu, geleceğe dair de çok önemli bir mesaj verdi. Hayranlarının dikkatini çekecek olan bu mesaj şöyle: “30 yaşıma geldiğimde ne yapmak istediğimi ve ne aradığımı daha iyi bilen biri oldum. İçinde bulunduğumuz dünyanın durumunu göz önüne alırsak umut aşılayan hikâyelerin içinde yer almak istiyorum. Şimdilerde okuduğum işlerde buna dikkat ediyorum.”

Arıza dizisinin finalinden sonra Tolga Sarıtaş'tan büyük dizi kararı! 7

Tolga Sarıtaş aslında çok önemli bir karar aldığını bu sözleriyle açıklamış oluyor. Oyuncu, artık umut aşılayan hikayelerin içinde yer almak istiyor. Kendisine gelen tekliflerde de artık bu duruma göre karar vereceğini belirtiyor.

Tolga Sarıtaş’ın sadece bir dizide yer almak değil, aynı zamanda hayranlarına güçlü bir mesaj verecek olan hikayeleri seçecek olması kariyeri adına önemli bir kilometre taşını ifade ediyor.

Vakıfbank ile reklam işbirliği yapan Sarıtaş, yeni bir kampanya sürecine de başlayacaklarını duyurdu. Oyuncu, yeni sinema filmi Yolun Açık Olsun için sete çıktığını da ifade etti.

Peki yeni bir dizisi var mı? Hayranlarının merakla beklediği bu soru için Tolga Sarıtaş’ın yanıtı şöyle: “Yıl boyunca yeni reklam filmlerimiz yayında olacak. Bunun yanı sıra yeni bir film için sete çıktım. Adı ‘Yolun Açık Olsun’. Yönetmeni Mehmet Ada Öztekin. Yakın arkadaşım Engin Akyürek’le birlikte oynayacağız. Yeni projeler bunlar. Yani bu yaz çalışarak geçecek (gülüyor).”

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Tolga Sarıtaş’ın anlaşma yaptığı bir dizi projesi yok. Gelen teklifleri değerlendiren ve izleyenlere umut aşılayacak proje arayan oyuncu Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun sinema filmini de çok önemsiyor.