Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinden teklif aldığını yalanlamayan Tolga Sarıtaş, net konuşmaktan kaçındı!

Teşkilat dizisinden teklif aldığını yalanlamayan Tolga Sarıtaş, net konuşmaktan kaçındı!

tarafından ker_def

Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk kendilerine uygun bir eğlence ile evlenecek! Haziran ayında Alaçatı’da Tolga Sarıtaş ile sevgilisi Zeynep Mayruk, arkadaşlarının ve dostlarının katılacağı bir törenle evlenecek.

İki genç isim de düğün için stres yapmıyor. Eğlenmeyi ön plana koyduklarını anlatan Zeynep Mayruk, gelinlik giyecek ama bunun stresini ve telaşını hiç yaşadığını söyledi.

Tolga Sarıtaş ise, “Bizim artık 6. yılımız, zevklerimiz de bir. Herkesin eğlenebileceği bir düğün olacak” diye konuştu.

Teşkilat dizisinin beşinci sezonda da izleyicilerle buluşacağı biliniyor. Başrolde yer alan Murat Yıldırım’ın projeden ayrılma ihtimali de bulunuyor.

Teşkilat dizisinden Tolga Sarıtaş’a teklif yapıldığı haberleri de basına yansıdı. Ünlü oyuncu bu konuda ise şu açıklamayı yaptı:

“Orada işini çok güzel yapan bir kadro ve ekip var. İş devam ederken de bir şey söylemek çok doğru olmaz. Ama önümüzdeki sezon ile ilgili planlarımız var. Yeri geldiğinde daha ayrıntılı konuşuruz.”

Ünlü oyuncu bu sözleri ile Teşkilat dizisinden teklif aldığını haberlerini yalanlamamış oldu. Bu durum Tolga Sarıtaş hayranlarını yeniden bir aksiyon projesinde yer alabilme ihtimali nedeniyle bir hayli memnun etti.